vitromeat_mobiel2

Questions about this event? Feel free to ask them!




One idea at a time is a collection of personal stories and portraits of inspiring individuals whose ideas make a difference. Ideas worth traveling the world. We invite you to take part in this journey and join the conversation during a gastronomic diner with people we think should meet. Because you can change the world.

Dr. Koert van Mensvoort & Prof. dr. Mark Post

Thursday, 30 March 2017, 7PM
Top Table Talks – a gastronomic dinner by culinair chef Kris Michels and hosted by Sabine Swinkels and Judith Warringa

Meat the future

Prof. dr. Mark Post is als hoogleraar vasculaire fysiologie verbonden aan de Universiteit Maastricht, maar de meeste mensen kennen hem als de vleesprofessor. In 2013 is professor Post wereldnieuws als hij de eerste hamburger van kweekvlees presenteert. Naast Mark schuift dr. Koert van Mensvoort aan tafel. Hij is een kunstenaar en filosoof en bekend van zijn concept ‘Next Nature’ dat draait om het idee dat onze technologische omgeving zo complex, alomtegenwoordig en autonoom is geworden dat dit wordt gezien als een nieuwe natuur. Hij won in 2014 de Dutch Design Award voor zijn Kweekvlees boek!

Locatie:
De locatie is nader te bepalen

 

Toegang:
€ 75,- voor een gastronomisch diner inclusief drankjes.
Uw chef de cuisine is Kris Michels.
Nog enkele plaatsen beschikbaar!